Budget

Het budget pakket is voor bedrijven en particulieren met een minder groot budget. Ook voor €9 per maand (basisprijs) kun je bij ons een website laten maken! Het volgende zit hier allemaal bij inbegrepen. Is het interessant? Vul dan het contactformulier in!

Website zelf
Bij het budget pakket gaan wij aan de slag met jouw website. We maken een website waarbij we proberen om zo goed mogelijk aan jouw voorkeuren te voldoen. Het budget pakket is een standaard pakket. Betaalmogelijkheden op de website zelf zijn niet mogelijk in budget. Verder breiden wij jouw website uit tot maximaal 10 pagina’s. Indien gewenst schrijven wij ook – kosteloos – de content.

Hosting
Uiteraard zit de hosting er bij in. Je kunt een vrije domeinnaam uitkiezen, wij zorgen ervoor dat de website erachter in de lucht blijft.

Mailadressen
Je kunt 5 mailadressen gebruiken. Als de domeinnaam domein.nl is, dan worden de mailadressen bijvoorbeeld piet@domein.nl, lisa@domein.nl, info@domein.nl, etcetera. Je kunt ze natuurlijk zelf kiezen.

Zoekmachine-geoptimaliseerd
Wij leveren onze websites standaard zoekmachine geoptimaliseerd af. Dat betekent dat wij de juiste plugins installeren die ervoor zorgen dat de website op de juiste manier in de zoekresultaten verschijnt.

Zelf beheren
Wij maken gebruiken van een CMS, oftewel een content management system. Hierdoor kan de klant ook bijvoorbeeld zelf de teksten op de website aanpassen.

Beperkte ondersteuning
Het begin is altijd lastig. Daarom komen er vaak vragen voor. Wij geven de klanten op het budget pakket gratis een uur ondersteuning. Dit kan per email, per telefoon of met middelen als bijvoorbeeld Skype.

Budget opties
Soms is het budget pakket niet genoeg. Je kunt er dan voor kiezen om het bestaande pakket up te graden. Je kunt er ook voor kiezen om het budget pakket uit te breiden.

  • Extra mailadres? €1 per mailadres per maand extra
  • Extra pagina? €1 per pagina per maand extra
  • Een extra uur ondersteuning nodig? Dat kan voor eenmalig €10.

Kosten
De kosten zijn €9 per maand, exclusief eventuele opties. Dit is alleen de prijs voor het eerste jaar. De jaren erna krijg je een korting van meer dan 30%! De jaarprijs is dan namelijk nog maar €75! Ieder jaar weer krijg je een uur ondersteuning gratis, en 5 mailadressen extra.