SEO op maat

Wij kunnen websites leveren, en daarbij SEO op maat. SEO is Engels voor Search Engine Optimalisation. Dit is dan ook de kernactiviteit van Go Around Media; het zodanig optimaliseren van websites dat het goed wordt gevonden in Google.

  • Een van de diensten die wij aanbieden, is de plaatsing van links op een netwerk van websites in meer dan 10 verschillende niches. Door onze jarenlange ervaring hebben wij niet alleen veel eigen websites, ook hebben wij veel contacten opgebouwd. Dit zijn kwaliteit websites, wat de positie in Google op de langere termijn positief beïnvloedt.
  • Een andere dienst die wij aanbieden, is het optimaliseren van websites. Dit houdt in dat de titel en de tekst eronder, per pagina door ons geoptimaliseerd kan worden. Dit verhoogt de zogenoemde click through rate, de CTR. Dit is het percentage mensen dat via Google op de website klikt.

Seo op maat voor onze klanten

Heb je bij ons een website laten maken? Dan kun je voor €20 ex. BTW per maand de SEO service aanzetten. Wij proberen dan een hogere positie in Google te behalen op een bepaald keyword.

Resultaten

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van de resultaten die wij geboekt hebben met het weergeven van websites in de zoekresultaten van Google.

Schermafbeelding 2014-05-28 om 00.57.13

Schermafbeelding 2014-05-28 om 01.12.10

Schermafbeelding 2014-05-28 om 01.14.00

  • Ook advies op maat behoort tot de mogelijkheden.
  • Wil je weten wat de mogelijkheden exact zijn? Vul dan even het contactformulier in, of stuur even een mailtje naar info@go-around.nl!