Go Around Media

Welkom op de website van Go Around Media. Go Around Media  (GAM) beheert meer dan 100 websites in de meest uiteenlopende categorieën. De meeste websites hebben te maken met vliegvelden, stedentrips en andere luchtvaart gerelateerde onderwerpen. Net zoals deze website zijn de meeste websites gebouwd met behulp van WordPress.

Waarschijnlijk denk je nu, waarom de naam Go Around Media? Dit is omdat ik als eigenaar een grote passie heb: namelijk de luchtvaart! In de luchtvaart is een Go Around het Engelse woord voor een afgebroken landing, oftewel een doorstart. Omdat een doorstart natuurlijk anders verloopt dan een normale landing, zou je het kunnen vergelijken met de werkwijze van GAM: net iets anders dan de meeste andere internetbedrijven.

Go Around Media heeft met alle websites bij elkaar een groot maar ook stabiel aantal bezoekers, namelijk zo’n 150.000 per maand. Dit komt onder andere doordat wij uiteenlopende soorten websites hebben. Wil je precies weten welke? Neem dan contact met ons op!

Search Engine Optimization (SEO) is het stijgen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google of Bing door middel van het optimaliseren van de website. Met onze gevarieerde verzameling websites kunnen wij bijvoorbeeld SEO op maat leveren. Wij zijn gespecialiseerd op dat gebied. Ook als je gericht wilt adverteren op websites die al veel dagelijkse bezoekers hebben, zijn wij de ideale partner. Wil je juist een website laten maken, dan kunnen wij dit ook doen. Wij leveren gebouwde websites altijd geheel  zoekmachine-geoptimaliseerd af.

Een voorbeeld van een Go Around is hieronder te vinden.